NAJNOVIJI POSTOVI

21 Mart / 23

Promocija knjige "Blistanje" - autora Vladimira Đukanovića na Fakultetu organizacionih nauka

Da li je veštačka inteligencija tu da od naših života napravi raj ili pakao? Ako ChatGPT postane svestan, da li smo stvorili anđela ili đavola? Vladimir Đukanović, filozof sa Volstrita, odgovara na ova pitanja u svom SF trileru "Blistanje" prikazujući realni scenario koji je na korak od nas.
Saznaj više
02 Jun / 22

Promocija knjige dr Đorđa Krivokapića

Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju promociji knjige dr Đorđa Krivokapića koja će biti održana u utorak, 21. juna sa početkom u 18 časova na Fakultetu organizacionih nauka.
Saznaj više
18 Mart / 22

Održan Međunarodni info dan

U četvrtak, 10. marta 2022. godine održan je deseti Međunarodni info dan u onlajn formatu na platformi MS Teams. Učesnici događaja su bili predstavnici Fondacije Tempus, Univerziteta u Beogradu – Sektora za međunarodnu i međuuniverzitetsku saradnju, Nemačke službe za akademsku razmenu, Francuskog instituta u Srbiji, Fondacije dr Zoran Đinđić i studenti Fakulteta koji su boravili na razmeni.
Saznaj više
18 Mart / 22

FON na 18. Međunarodnom sajmu obrazovanja Edu Fair 2022

Fakultet organizacionih nauka će u subotu, 12. marta 2022. godine, u terminu od 10.00 do 17.00 sati, u hotelu Moskva, predstaviti studijske programe osnovnih akademskih studija na 18. Međunarodnom sajmu obrazovanja, Edu Fair 2022. Budući brucoši imaće priliku da saznaju sve o načinu studiranja, uslovima upisa i novim studijskim modulima na FON-u.
Saznaj više
18 Mart / 22

XVIII MEĐUNARODNI SIMPOZIJUM SYMORG 2022

Fakultet organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu će u periodu od 11. do 14. juna 2022. godine, u Beogradu, ogranizovati XVIII međunarodni naučni simpozijum SymOrg. Centralna tema ovogodišnjeg Simpozijuma je „Sustainable Business Management and Digital Transformation: Challenges and Opportunities in the Post-COVID Era“.
Saznaj više
29 Decembar / 21

Održan peti High School Case Competition 2021: Edukativni pristup rešavanju studije slučaja za srednjoškolce iz Srbije

Ove godine, po peti put, održano je takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja za srednjoškolce - High School Case Competition, koje organizuje Case Study Club, najveće udruženje konsalting profesionalaca, industrijskih eksperata i studenata u Jugoistočnoj Evropi u saradnji sa Fakultetom organizacionih nauka u Beogradu.
Saznaj više