Uslovi korišćenja

Internet prodavnica id.fon.bg.ac.rs posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i pozitivnim propisima u Republici Srbiji. Detaljni uslovi kupovine navedeni su u daljem tekstu te Vas molimo da se upoznate sa njima pre nego što obavite kupovinu. Registracijom i korišćenjem sajta id.fon.bg.ac.rs se smatra da ste u potpunosti upoznati i saglasni sa ovde navedenim Uslovima kupovine i da ih prihvatate. Ukoliko se sa istima ne slažete i ne prihvatate ih, molimo vas da ne koristite ovaj sajt.

Internet prodavnica id.fon.bg.ac.rs zadržava pravo da u svakom trenutku i bez prethodnog obaveštenja ukine ili izmeni bilo koji od ovde navedenih Uslova korišćenja sajta.

Poručivanje robe

Poručivanje je prvi korak u kupovini preko našeg sajta. Pošto odaberete proizvode i smestite ih u korpu, možete obaviti poručivanje. Roba će biti rezervisana isključivo kada je porudžbina poslata tj. porudžbina zaključena. Ukoliko artikli stoje u korpi i porudžbina nije poslata tj. nije zaključena, ti artikli nisu rezervisani za vas i bilo koji drugi korisnik može da ih poruči. Nakon što pošaljete porudžbinu, u roku od nekoliko sekundi stiže Vam obaveštenje o Prijemu porudžbine na e-mail koji ste ostavili, sa dodeljenim brojem porudžbine, prikazom poručenih artikala i iznosom.

Kako kupiti

Kupovina putem sajta id.fon.bg.ac.rs - je veoma jednostavna. Izaberite artikle koje želite i sledite link KORPA. Unesite svoje lične podatke i pošaljite nam porudžbinu. U slučaju trenutne nemogućnosti u isporuci traženog dela ili moguće zamene drugim proizvođačem, bićete kontaktirani radi dogovora. Kupovinu na našem web shopu, možete izvršiti kao registrovani korisnik ili kao GOST (jednokratna porudžbina).

Način plaćanja na internet prodavnici

Robu poručenu putem našeg sajta id.fon.bg.ac.rs —plaćate pouzećem, odnosno plaćate gotovinom kuriru tražene brze pošte prilikom isporuke (važi za fizička lica). Pravna lica imaju mogućnost plaćanja robe putem predračuna/računa.

Način plaćanja na fakultetu

Plaćanje robe kupljene na fakultetu u skriptarnici, moguće je izvršiti gotovinom. Plaćanje putem web shopa, kao i u maloprodajnim objektima, obavlja se isključivo u zvaničnoj valuti Republike Srbije (RSD).

Odustanak od ugovora

Svaki kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora o kupovini zaključenog na daljinu, iz bilo kog razloga u roku od 14 dana od dana prijema pošiljke. Jedini preduslov je da roba nije korišćena i da je originalno zapakovana i vraćena u pakovanju u kom je isporučena i sa fiskalnim računom i zapisnikom koji dobijate uz svaku pošiljku (Obrazac o odustanku). Ovo pravo od odustanka od ugovora se NE odnosi na kupovinu u skriptranici, s obzirom da to nije kupovina na daljinu i izvan poslovnih prostorija.

Opis proizvoda

Fakultet organizacionih nauka nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, Fakultet organizacionih nauka ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda niti slike 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez greške.